Gistelsteenweg 123c, 8490 Jabbeke 050 38 93 95 gouldamandine@gmail.com

Producten in de kijker

 • Anti Bloedluis Drinkmix

  Anti Bloedluis Drinkmix

  Anti Bloedluis Drinkmix, een effectief natuurlijk middel tegen bloedluis: vogels en kippen zijn een ideale bron voor de bloedluis, wat leidt tot verzwakte en geïrriteerde vogels en kippen. Een goede bestrijding is dus van cruciaal belang. Vita Vogel Anti Bloedluis Drinkmix is een veilig alternatief op basis van natuurlijk ingrediënten dat aan het drinkwater van vogels en kippen wordt toegevoegd. De drinkmix stelt het welzijn van de vogel centraal.

 • Poustop

  Poustop

  Poustop poeder is een 100% natuurlijk product op basis van etherische olieen. Poustop mag direct in het voer gemengd worden. Het mag ook onder de nesten verspreid worden.

 • Vaste voetringen

  Vaste jaarringen te koop bij ons. Voetring in aluminium, gekleurd in het jaarkleur. Volgnummer, diameter, jaartal in de ringen gegraveerd. Nieuwe ringen voor volgend jaar beschikbaar van september tot einde voorraad (mei meestal)

 • Speelgoed

  Groot assortiment speelgoed voor uw vogels. Van schommels, ladders, belletjes, balletjes, zitstokken met speeltjes eraan,... Alles met natuurlijke producten en kleurpigmenten zodat uw vogel het in zijn bek mag nemen zonder risico. Keuze uit massa speelgoed.

 • Zaadkuiser

  Met deze elektrische zaadkuiser blaast u al de pelletjes en vuil van de gebruikte zaden af. Zo recupeert u zeer veel zaad. Ideaal nu de prijs van de zaden zo hoog staat.

  • Anti Bloedluis Drinkmix   Anti Bloedluis Drinkmix, een effectief natuurlijk middel tegen bloedluis: vogels en kippen zijn een ideale bron voor de bloedluis, wat leidt tot verzwakte en geïrriteerde vogels en kippen. Een goede bestrijding is dus van cruciaal belang. Vita Vogel Anti Bloedluis Drinkmix is een veilig alternatief op basis van natuurlijk ingrediënten dat aan het drinkwater van vogels en kippen wordt toegevoegd. De drinkmix stelt het welzijn van de vogel centraal.
  • Poustop   Poustop poeder is een 100% natuurlijk product op basis van etherische olieen. Poustop mag direct in het voer gemengd worden. Het mag ook onder de nesten verspreid worden.