Gistelsteenweg 123c, 8490 Jabbeke 050 38 93 95 gouldamandine@gmail.com

Producten in de kijker

 • Anti Bloedluis Drinkmix

  Anti Bloedluis Drinkmix

  Anti Bloedluis Drinkmix, een effectief natuurlijk middel tegen bloedluis: vogels en kippen zijn een ideale bron voor de bloedluis, wat leidt tot verzwakte en geïrriteerde vogels en kippen. Een goede bestrijding is dus van cruciaal belang. Vita Vogel Anti Bloedluis Drinkmix is een veilig alternatief op basis van natuurlijk ingrediënten dat aan het drinkwater van vogels en kippen wordt toegevoegd. De drinkmix stelt het welzijn van de vogel centraal.

 • Poustop

  Poustop

  Poustop poeder is een 100% natuurlijk product op basis van etherische olieen. Poustop mag direct in het voer gemengd worden. Het mag ook onder de nesten verspreid worden.

  • Anti Bloedluis Drinkmix   Anti Bloedluis Drinkmix, een effectief natuurlijk middel tegen bloedluis: vogels en kippen zijn een ideale bron voor de bloedluis, wat leidt tot verzwakte en geïrriteerde vogels en kippen. Een goede bestrijding is dus van cruciaal belang. Vita Vogel Anti Bloedluis Drinkmix is een veilig alternatief op basis van natuurlijk ingrediënten dat aan het drinkwater van vogels en kippen wordt toegevoegd. De drinkmix stelt het welzijn van de vogel centraal.
  • Poustop   Poustop poeder is een 100% natuurlijk product op basis van etherische olieen. Poustop mag direct in het voer gemengd worden. Het mag ook onder de nesten verspreid worden.